Oletko tänään halannut enkeleitä?

Vieressämme istumassa ja ydinolemukseemme sitoutuneena on olentoja, jotka tunnemme yhtä hyvin kuin itsemmekin. He ovat oppaamme. Joku kutsuu heitä enkeleiksi tai henkioppaiksi, he ovat parhaita ystäviämme. He tukevat meitä ilon ja pelon hetkellä ja ovat luonamme koko elämämme ajan ja rakastavat meitä suuresti.

Maailmankaikkeus tarvitsi paikan, jossa olennot jäisivät yksin etsimään omaa värähtelytasoaan, niin että maailmankaikkeus -koko maailmankaikkeus – mittaisi tulokset tietyn ajan kuluttua ja tietäisi miten edetä.

Planeetalla ollessamme todellinen henkilöllisyytemme on kätkettynä meiltä täysin. Suunnitteluistunnot tehdään yhteistyössä muiden kanssa ja suunnittelemme myös itsellemme kokeita. Jokainen esittää roolinsa suunnitelman mukaisesti. Saapuessamme maan päälle parhaat ystävämme seuraavat mukanamme näkymättöminä ja pitävät yllä energiatasapainoamme ja toimivat Maa-oppainamme. Koettelemustemme aikana oppaamme ovat luonamme, antavat meille energiaa, pitävät kädestämme kiinni, valuttavat omia kyyneleitään, rakastavat meitä läpi näiden ihmiskoettelemusten.

Kun aloitamme itsetutkiskelun ja katsomme sisäänpäin nähdäksemme keitä todella olemme ja aloitamme henkisen tien, joka johtaa rauhalliseen elämään – anteeksiantoon itselle ja niille, jotka ovat meitä satuttaneet, kohotamme värähtelytasoamme ja oppaamme iloitsevat kehityksestämme.

Inkarnoidumme tälle planeetalle yhä uudelleen ja uudelleen, jonotamme tätä tarkoitusta varten, koska jotain jäi tekemättä. Saamme oman värimme, kunnian nauhat, joista maailmankaikkeus näkee, mitä olemme ansainneet ja meidät tunnistetaan noista nauhoista, minne menemmekin.

Kaikkina noina hetkinä, jolloin oppaat ovat vierelläsi tukemassa sinua, tunnistitko kertaakaan heidän läsnäolonsa? Sanotko koskaan, kuinka kiitollinen olet heille? Jotenkin tiedät heidän olevan paikalla, mutta tervehditkö, sanotko rakastavasi heitä täällä ollessasi ?( Älä koe syyllisyyttä siitä jos et ole tehnyt niin, se ei ole mahtavuudellesi tarkoituksenmukaista. Nyt on mahdollisuus aloittaa kommunikointi heidän kanssaan.)

Myöhemmin tänä iltana, kun olet yksin, uskallatko pyytää niitä, jotka ovat olleet kanssasi nämä vuodet, antamaan sinulle pienen halauksen. Salli itsesi tuntea heidän läsnäolonsa. Kun teet näin, osoitat suurta kunnioitusta ympärilläsi olevia oppaita ja enkeleitä kohtaan. He iloitsevat pyynnöstäsi ja voit kuulla siipien havinaa. Kun alat hyväksyä ne, joita olet kuljettanut mukanasi syntymästä lähtien parhaina ystävinä, elämäsi alkaa muuttua. Et ole koskaan yksin.

Rita no 291