Etsijän tarina

Kautta aikojen on etsitty Pyhää Graalia, koska sen on sanottu tuovan terveyttä, parantumista ja viisautta. Ikuisen nuoruudenlähteen etsiminen ja löytäminen toisi pidemmän ja terveemmän elämän.

“Onko sellaista lähdettä olemassa?” Etsijä kysyy tietäjältä ja tämä vastaa : ” Kyllä jotain on olemassa ja tunnen sen ” Olemuspallona”. Se on todellinen ja fyysinen, se pidentää elinikääsi ja parantaa sairautesi. Se antaa myös suurta viisautta. Yksi tapa löytää se, on löytää Kristuksen ehtoollismalja.” “Tarkoitatko Pyhää Graalia? Kuinka voin löytää sen?  ” Aloita vain etsiminen ja luota, että Luoja näyttää sinulle tietä. Sinä voit olla se, joka löytää sen.”

Etsijä innostuu, kun hän kuulee olevansa se, joka tuon Olemuspallon voi löytää. Mitä kaikkea hän saisikaan aikaan sen avulla sukulaisilleen, ystävilleen, läheisilleen. Niinpä etsijä matkustaa maapallon voimapaikoille, maapallon pyhille paikoille, Egyptiin, Pyhään Maahan….ja kyselee ,tietääkö kukaan tuosta ihmeellisestä pallosta. Hän saa vastaukseksi  monen tietävän siitä, mutta ettei sitä löydy täältä ja häntä kehotetaan jatkamaan etsimistä. Monien vuosien etsinnän jälkeen etsijä masentuu ja hänestä tuntuu, että tuo Olemuspallo on kadonnut hänen käsistään lopullisesti. Hän on masentunut, sairas ja väsynyt.

Eräänä aamuna herätessään hän tuntee olonsa upeaksi mutta erilaiseksi ja nousee seisomaan. Hän näkee oppaittensa lähestyvän hymyillen ja ympäröiden hänet rakkaudella. ” Tiedän keitä olette ja minne olen menossa. Kysyisin mikä ihmeen temppu oli saada minut kulkemaan maailman ympäri etsien Olemuspalloa, jonka Pyhä mies sanoi minun löytävän? Petittekö minut?”

” Katso taaksesi.”  Oppaat sanovat hymyillen. Siinä, missä etsijän fyysinen keho makaa, on Olemuspallo. Se oli ollut hänen sydämessään koko ajan. Samalla hän huomaa, ettei ole vain yhtä Olemuspalloa, vaan jokaisella huoneessa häntä surevalla sukulaisella on oma Olemuspallonsa. ” Se on tarkoitettu koko ihmiskunnalle. ” Pyhä mies oli sanonut.

Tuo Olemuspallo on se osa Jumalaa, joka on meissä jokaisessa ja jota kutsumme ” Korkeimmaksi Minäksi= Minä Olen olemus”. Kun riittävän moni meistä löytää oman Olemuspallonsa, me näemme muutoksia ympärillämme.  Sinun ei tarvitse matkata maailman ääriin sen löytämiseksi.

Omassa hiljaisuudessasi voit etsiä sitä, mitä olet kantanut mukanasi syntymähetkestäsi lähtien. Henkilökohtaisen löytämisesi avulla voit muuttaa sitä, miten asiat ympärilläsi toimivat. Samalla muutat omaa asuinaluettasi…..

Meissä jokaisessa on Jumaluuden Universaalia hengen siemeniä ja kaikkea siihen liittyvää parantamista, viisautta, pitkää elinikää. Kurota siis sisäänpäin ja löydä sisäinen rauhasi ja muutat kaikkea ympärilläsi olevaa noina hiljaisina hetkinäsi omassa huoneessasi.

Emme vielä luota tähän omaan keskukseemme, itseen ja sisäiseen tietoon, koska ulkoa tuleva ohjaus on saanut meidät uskomaan näin. Kun vanhat uskomukset puretaan ja luotamme omaan sisäiseen tietoomme, ohjaukseen ja omaan luomisvoimaamme, otamme käyttöömme omat voimamme, jotka Luojamme on meihin asettanut aikojen alusta saakka. Meissä on sama voima kuin Luojassamme. Luojamme on siis voima, johon luotan.

Etsimme vastausta omien “rajojemme” ulkopuolelta?

Unohdamme, että itse olemme moniulotteisia?

Rita no 291