Pelko

Pelko on ainoastaan rakkauden puutetta ( kuten pimeys on valon puutetta)

Pelko on “mielikuvitushaamu” ja se, että pelkäät sitä, vahvistaa näitä mielikuvituksesi tuotteita. Ei ole olemassa mitään pahaa. Jos näet kummituksen, silläkin on oma tarkoituksena, oma juttunsa, joka ei johdu sinusta. Kerrot vain peloillasi, että on olemassa jotain, miltä tulisi suojautua, mitä on pelättävä.

Tunnista oma pelkosi ja pysy tietoisena. Kohtaa pelkosi. Jos sinusta tuntuu, että tänään on otettava ” suojava kristalli ” mukaan – jätäkin se kotiin.

Voisitko pitää kiveä ylläsi vain siitä syystä, että se on niin kaunis. Aloita päiväsi  kiitoksella, sillä se on voimallisin rukous, mitä on olemassa.

Hylkäämisen pelko

Joskus nykyisessä elämässä ei ole mitään, joka voisi aiheuttaa jätetyksi tulemisen pelkoa. Kuitenkin alitajuisesti pelkäät, että sinut hylätään. Saattaa olla, että lapsena olit hankala vanhempiasi kohtaan ja takerruit heihin etkä päästänyt irti. Vielä aikuisenakin saatat ottaa päivittäin yhteyttä varmistaaksesi, että kaikki on kunnossa.

Ihmissuhteesi menevät ja tulevat, koska et pysty luottamaan siihen, että rinnallasi pysytään – kieltäydyt käymästä läpi ikäviä eroja – ja siksi on parempi pysytellä yksin.

Sinulle tarjoutuu tilaisuuksia käydä läpi tätä pelkoasi ja korjata tämä, mutta et tartu tilaisuuksiin. Ympärilläsi on koko ajan oppaita ja enkeleitä, jotka seisovat rinnallasi ja rakastavat sinua. Uudessa energiassa meillä on voimakas väline, Luojan, Jumalan…. Rakkaus, joka ei hylkää meitä koskaan. Tunne ,kuinka nuo magneettiset leimat DNA:ssasi hajoavat, kun vapautat itsesi tuosta harhasta ja ymmärrä, että Rakkaus ei hylkää sinua koskaan. On kyse oppitunnista ja kuinka selviydyt siitä. Kun kuljet pelkosi läpi nostat omaa ja maaplaneetan värähtelyä.

Yhteenottojen pelko

Pelkäätkö kaikenlaisia yhteenottoja? Epäröit lähteä mukaan hankkeisiin, koska siitä voi seurata erimielisyyksiä. Yhteenoton ei tarvitse olla taistelua, jossa on voittajia ja häviäjiä. Kun käyttää Luojan viisautta löytää uusia tapoja ratkaista erimielisyydet. Uudessa enegiassa olemme luojia Luojan kanssa – tämä on luomisen aikakausi – aika, jolloin puhdas tahtomme saa aikaan ihmeitä. Kun käyttää Luojan viisauden haarniskaa, tiedon kilpeä ja totuuden miekkaa, voi astua pelkoonsa rauhallisesti ja itsevarmana.

Rita no 291