Lisää peloista

Arvottomuuden pelko

Jokainen, joka etsii valaistumista, on jossain elämässä ollut Jumalan palvelija ja väheksyimme tuota tehtäväämme. Olemme nöyristelleet opin kappaleiden edessä. ( Huom. nöyrä ja nöyristely ovat eri asioita)

Tullessamme planeetalle, olemme valaistuneita olentoja,Jumalan kuvia ja kunnioitettuja ihmisinä. Rakkauden mestarin sanoma kunniastamme ja voimaantumisestamme on vääristynyt niin paljon. Kuinka se on voinut tapahtua ?

Henkiset johtajamme ovat olleet vuosisatoja myös hallitsijoitamme, jotka laativat poliittisia ja henkisiä lakeja. Mitä ihmiset tekevät hallitakseen? Pelottelevat, vähättelevät, eikö niin. Uskonnolliset johtajat kiistelevät ja ovat eri mieltä asioista keskenään.

Kertoiko Rakkauden mestari, että emme ole mitään, emme koskaan voi voittaa, että synnyimme maailmaan, jossa jo olemme tehneet jotain, jota meidän tulisi hävetä? Kertoiko Hän, että meidän tulisi panna uskomme ja luottamuksemme (vaurautemme) johonkin oppiin, jotta olisimme jotain?

Moni kokee siis arvottomuuden tunnetta, pelkää ja tuntee ahdistusta auktoriteetteja kohtaan.

Mestari kertoi meille, että voimme tehdä samoja tekoja kuin hän, olemme tasavertaisia ja voimme saada vaurautta ollessamme tällä planeetalla. Ota oma voimasi käyttöösi. Jumala on kumppanimme tällä uudella aikakaudella. Ryhdy kommunikoimaan ja kasvata erottelukykyä. Katso peiliin ja näe kuka todella olet ja arvosta , kunnioita itseäsi ja myös muita.

Valaistumisen ja sitoutumisen pelko ( siemen pelko)

Siemen pelko saa monen kirjaimellisesti juoksemaan karkuun, kuin etsimään valaistumista, sitoutumista ja päätöstä uudelleen etsiä Jumalaa. Saatat muistaa, että jokaista henkistä pyrkimystä lähestyminen vei sinut lähemmäksi kuolemaa. – Karma on paikoillaan ja henkinen sitoutuminen merkitsee kuolemaa!-

Egyptin faaraon kuollessa henkinen palvelija joukko seurasi mukana hautakammioon, joka suljettiin. Näin faaraolla olisi samat palvelijat tuonpuoleisessa elämässä. Olet ehkä kuulunut tuohon joukkoon. – Sinut valtaa paniikki, PELKO. Et pääse ulos. Et voi hengittää ja on pimeää! Tiedät kuolevasi.

Sinun on nyt aika muuttua. Astu vertauskuvallisesti tuohon kammioon, jota tällä kertaa ei suljeta. Voit käydä sen läpi ja jatkaa elämääsi tällä planeetalla. Ennenaikaista kuolemaa ei tapahdu, jos päätät niin, valitset rauhan ja tasapainon.

On aika muuttua. Älä koskaan pelkää henkistä polkua, sillä karmallisen pelkosi harhassa piilee kodin rakkaus.

Sinua rakastetaan ja kunnioitetaan suuresti sen takia, mitä teet täällä ollessasi.

Rita no 291