Muistatko?

Muistatko aikaa yli 2000 vuotta sitten, kun matkasit ihmeellisen ihmisen kanssa – nimeltään Yeshua Ben Josef?

Muistatko istuneesi ja keskustelleesi toisten kanssa, miten tärkeää olisi tuoda Maahan Kristus- tietoisuutta, ei vain yhden vaan monen tuomana?

Muistatko?

Kuljit hänen kanssaan , jolla oli tuo tietoisuuden siemen mukanaan. Muistatko kokeneesi tämän Maassa ollessasi?

Muistatko valinneesi tulosi Maahan ehkä vähän jälkeen toisen Maailman sodan noin vuoteen 1975?

Kannoit mukanasi kristallin valkoista Kristus – tietoisuuden energiaa, jota tarvittiin.

Vanhempasi katsoivat synnyttyäsi silmiisi ja näkivät jotain erilaista, jota ei ollut heidän muissa lapsissaan tai toisten ihmisten lapsissa. Monet vanhemmat pelästyivät, he eivät ymmärtäneet. Oli outoa katsoa silmästä – silmään puhdasta rakkautta ja Kristus – tietoisuutta, mutta he eivät olleet valmistautuneet tähän ihmeelliseen kokemukseen. He eivät olleet valmistautuneet siihen energian voimaan, jota kannoit.

Sinä olit erilainen, epätavallinen ja outo. Aloit tuntea, ettet tyydyttänyt jotain, mitä vanhempasi halusivat sinun olevan.

Sitten ollessasi ehkä 2v – 10 v. jotain tapahtui. Kun aloit tuoda tuota Kristus – tietoisuuden voimaa kehossasi esille ja nähdessäsi muiden reaktiot, aloit tuntea ehkä häpeää ja sitä, että olit tehnyt jotakin väärin. Koit erilaisuutesi pahana asiana.

Jotain traumaattista tapahtui, jokin fyysinen tapahtuma tai traumaattinen emotionaalinen tapahtuma. Ehkäpä yöllä tunsit, kuin suurin rakkautesi olisi kävellyt pois luotasi. Tunsit kadottaneesi jotain suurenmoista ja sinusta tuli kadotettu lapsi, Kristuksen kadotettu lapsi. Niin suljit oven ja naulasit sen lujasti kiinni.

jatkuu..

Rita no 291