Muistatko?

Suurin menetys, kristallinen Kristus – tietoisuus sisimmässäsi, häpeä, jota tunsit, sai aikaan tarpeen asettaa tuo tietoisuus syrjään parempaa aikaa odottamaan.

Ei ollut erehdyksiä, vaan oli välttämätöntä laittaa tuo energia turvaan sisimpääsi, kunnes olisi sopiva aika sille.

Jos olisit antanut Kristus – tietoisuuden tulla täyteen mittaansa teini -iässä tai aikuis – iän alussa, sinut olisi ehkä tapettu, luokiteltu mielenvikaiseksi, asetettu holhouksen alaiseksi….

Kaikki, mitä koit, taakat, joita otit kantaaksesi, kaikki parannukset ja konsultoinnit. Kaiken tämän teit, jotta saisit selville, mitä tapahtui.

Ystävä rakas, valitsit tämän tien ja kunnioitan sitä, kaikki enkelit kunnioittavat sitä… Hylätyksi tulemisen tunne, menetyksen tunne – tästä se tulee.

Kristus – tietoisuuden energiaa eivät tuo komeetat, astroidit… Niillä on osan siinä, mutta energia on jo sinussa. Sinä toit sen mukanasi.

Siksi kuljit 2000 vuotta sitten Yeshua Ben Josefin kanssa ja näit mitä yhden kantama tietoisuus sai aikaan – jotta itse eräänä päivänä kantaisit tuota samaa tietoisuutta.

Olet saattanut aika ajoin tuntea olevasi hullu, kun tunsit olevasi Kristus, vaikka on opetettu, että on olemassa vain Yksi.

Rakkauden Mestari Itse pyyttää sinua hyväksymään Kristus – tietoisuuden, jota kannat, jotta jumalainen valo yhtyy Kristus -tietoisuuteen ja Uuteen Maahan.

Muistatko?

On aika muistaa. Kunnioita matkaasi ja sitä, mihin olet tullut nyt.

Selvisimme vuoteen 2013 ja olemme vuodessa 2020, joka on selkeän näkökyvyn vuosi ja nyt on aika juhlia sitä.

 Me teimme sen.

Sinä teit sen.

Rita no 291