Itsevarmuus

Huomioi kaikkia ajatusmuotoja ja sanoja puhemalleissasi. Mieti mitä ne merkitsevät sinulle kaikilla olemisen tasoilla? Estävätkö ne etenemistäsi tietämättäsi?

Jos voimme lähettää mikroaaltoja ilman läpi mahdollistaen kommunikoinnin puhelimella, se johtaa siihen, että aivot voisivat toimia samalla tavalla. Siksi on tarpeen olla varovainen kaikkien mielessä olevien ajatusmallien kanssa.

Kun joku sanoo sinulle: ” Voitko hyvin? Sinä et näytä voivan hyvin! ” on täysin sinusta kiinni hyväksytkö tämän vai kiellätkö tämän suggestiivisen ajatusmallin. Se on sinun vapaassa valinnassasi otatko suggestion itsellesi.  Jos hyväksyt sen – saatat sairastua – väsyä – tulla surulliseksi, onnelliseksi, täyteen energiaa .. riippuen suggestion julistuksesta.

Sama pätee myös mielipiteiden osalta. Otatko vastaan toisen ihmisen mielipiteet sinusta, vaikka tunnet etteivät ne ole sinun oma mielipiteesi sinusta? Vain omalla mielipiteellä sinusta itsestäsi tulisi olla merkitystä sinulle – se, mitä muut ajattelevat sinusta – sillä ei oikeasti ole mitään merkitystä.

Tunnetko, että sinun on todistettava itsellesi oma arvosi?  Pelkäätkö omaa voimaasi – itseäsi? Minua on rangaistava, minun on kärsittävä… pelko oman identiteetin menettämisestä? Minut torjutaan, minut hylätään…..

Theta taso on aivoaalto, joka ei ole sidottuna noihin pelon eri tasoihin vaan sen avulla voi vapauttaa mielensä ja edetä vähemmän traumatisoivalla tavalla omassa elämässään. ( Mieli on oikeasti hyvin hämmentynyt ja se traumatisoi ihmistä.)

Aivoaaltoja ovat: Beta, Alpha, Theta, Delta, Gamma.

Carita no 391