Voimaeläin

Jos hevonen on voimaeläimesi, sinulle henkilökohtainen vapaus on tärkein asiasi – joskus toisten kustannuksella ja ilman heidän hyväksyntäänsä – ja sinä vikuroit kuin hevonen, jos joku yrittää tukahduttaa sinua millään tavoin. Vaikka tiedät kuinka matkata muissa ulottuvuuksissa ja todellisuuksissa, sinä kuitenkin pystyt hyvin tulemaan toimeen jokapäivästen asioiden ja ongelmien kanssa.

Olet hyvin lojaali niitä kohtaan jotka ovat ansainneet luottamuksesi. Rakastat vaeltelua pelkästään tutkiaksesi asioita ilman mitään tarkempaa päämäärää tai mitään agendaa mielessäsi. Sinä vain yksinkertaisesti haluat kulkea vapaana ja nauttia omasta vapaudestasi.

Olet luonteeltasi synnynnäinen johtaja ja herätät luottamusta muissa. Käytä siis tuota luontaista kykyäsi ja johda ainakin itseäsi, jos muiden ohjaaminen tuntuu sinusta liian vastuulliselta. Voit luottaa hevosen voimaan ja vapauden kaipuuseen, joka on sinussa synnynäistä. Salli tuulen tuivertaa hiuksissasi ja tunne ilman virtaus ihollasi ja hengitä vapautta itseesi. Tunne veden virtaavan sinussa ja iloitse olemassaolostasi, kuin niityllä vapaana kirmaava hevonen.

Rita no 291