Kun yksisarvinen ilmestyy …

se merkitsee, että sinun on aika aloittaa sinussa olevan taiteellisen luovuuden ja mielenkiinnon, jonka olet tukahduttanut, antaa sen kukoistaa. Huomaat enemmän ja enemmän merkkejä luonnonvoimista ja elementaalisesta kuningaskunnasta, kuten keijuista ja hengistä. Päästä irti murehtimisesta ja siitä, mitä muut ajattelevat ja nauti ja leiki ja pidä hauskaa. Päästä irti vanhoista uskomuksistasi ja vastaanota avautumalla näkymättömän maailman henkien tukea.

Tulet tapaamaan joitakin hyvin lahjakkaita lapsia, jotka ovat epätavallisen lahjakkaita ja luovia kyvyiltään ja opit joitakin hyvin tärkeitä asioita heiltä, kun oleskelet heidän lähellään. Tulet myös huomaamaan ja kokemaan oman energiasi laajentumista, joten käytä sitä viisaasti.

Kutsu yksisarvista kun tunnet, että sinun on saatava jokin taiteellinen projekti toimimaan , mutta et ole ihan varma kuinka sen tekisit tai kuinka aloittaisit sen. Olet sellaisen lapsen vanhempi tai hoitaja, joka on erittäin luova taiteellisesti, erityisesti, jos hän tuntee, näkee, kuulee asioita henkisestä maailmasta.

Olet jäänyt kiinni kaikkiin jokapäiväisen elämän vastuisiin ja materiaaliseen maailmaan. Tunnet olevasi kyyninen ja mielikuvitukseton ja haluat saavuttaa ihmettelyn ja taian asitimisen, jonka koit aikaisemmin lapsena. Kutsu paikalle yksisarvinen ja salli mielikuvituksesi palata takaisin lapsenomaisuuteen.

Rita no 291