Jos yksisarvinen on voimaeläimesi

olet todella hyvin taiteellinen ja luova persoona ja sinun on ilmaistava itseäsi tällä tavalla tai elämänvoimaasi katoaa asteittain. Sinussa on viattomuutta ja puhtautta, joka kumpuaa lapsenomaisesta ihmettelyn ja ihastelun aistimisen kyvystäsi.

Sinä tulet työskentelemään lasten kanssa, erityisesti hyvin herkkien lasten, joilla on voimakkaita psyykkisiä ja intuitiivisia kykyjä.

Olet virittäytynyt maan energioihin ja välität ja huolehdit syvällä intohimoisella tavalla ympäristöstä.

Työskentelet keijujen ja luonnon henkien tasoilla.

Ole rohkeasti se, joka sinä olet pelkäämättä muiden mielipiteitä sinusta. Vahvista itseäsi sillä, että oikeastaan sillä, mitä muuta ajattelevat sinusta, ei ole mitään merkitystä – vain mitä sinä itse ajattelet itsestäsi – kuka sinä olet – vain sillä on merkitystä.

Rohkaise myös lapsia, joiden kanssa työskentelet, kokemaan se, keitä he oikeasti ovat ja salli heidän myös olla se, joka he ovat. Vahvista ja kannusta heitä ilmaisemaan itse itseään monilla eri tavoilla. Rohkaise heitä olemaan pelkäämättä toisten mielipiteitä ja pysymään vahvasti omassa lapsenomaisessa ilmaisussaan ja nauttimaan ja iloitsemaan kaikesta elämässään. Luottamaan omaan intuitiiviseen tietoonsa, joka heillä on ollut jo lapsena.

Älä siis tukahduta heitä millään tavoilla, vaan ole tukena ja salli heidän ilmaista itseään, jotta älykkyys ja älykäs tietoisuus, joka heissä on, pysyy puhtaana.

Rita no 291