Kun susi ilmestyy…

Luonteenominaisuudet ja käytöstavat, jotka eivät enää palvele sinun henkistä eteenpäin menoa, on poistettu sinun tietoisuudesta. Tee myötätunnosta henkilökohtainen periaatteesi. Arvosta näkemyksiä, uusia ideoita ja uusia oivalluksia, joita tulee eteesi, joten kiinnitä huomiota niihin. On tärkeää säilyttää oma itsesi arvostaminen ja arvokkuutesi ja todella luottaa sisäiseen tietämiseen, luottaa itseesi, vaikka tuntisit väärinymmärrystä ja tunnet, että et ole yhdistynyt omaan itseesi.

Sinua tuetaan ja suojellaan henkisesti ja fyysisesti kaikkina aikoina.

Kutsu susi paikalle, kun tunnet olevasi eksyksissä koskien työtäsi, ihmissuhteita, projekteja tai muuten vain tunnet olevasi hämmentynyt omassa elämässäsi. Kun tavalla tai toisella sosiaaliset suhteet tuntuvat äärimmäisen häiritseviltä tai tunnet olosi eristetyksi tai yksinäiseksi tai perheolosuhteet tai ystävät ovat liian vaativia.

Kun olet tuntenut olevasi liian sivistynyt viime aikoina ja haluat astua villiin ja vaistojen ohjaamaan elämään.

Kutsu sutta, kun sinulla on vaikeuksia erottaa tai tietää totuus siitä, mitä toinen ihminen kommunikoi kanssasi. Kun haluat olla enemmän itseäsi ilmaiseva kommunikoinnissa, erityisesti, kun haluat lisätä kehon viestintää ja äänen ilmaisua.

Rita no 291