Jos leijona on voimaeläimesi

Sinulla on voimakas ja vahva läsnäolemisen taito ja loistavat tavat, kuten se, että ihmiset aina huomaavat sinut, kun kävelet huoneeseen.

Vaikka suuttumuksesi voi joskus laueta melko helposti, sinulla yleensä ottaen on suurta myötätuntoa toisia ihmisiä kohtaan. Olet synnynnäinen ja luontainen johtaja ja sinulla on hyvät organisointi kyvyt.

Sinä olet parhaimmillasi, kun toimit osana ryhmää tai yhteisöä, kuin että toimit aivan yksin. Tämä voi kyllä muuttua kun ikäännyt ja huomaat haluat pitää oman rauhasi itselläsi ja saatat karttaa suuria ryhmiä.

Sinusta on hauskaa ja innostavaa venyttää omia rajojasi ja siksi etsit aina jotakin uutta, mitä voisit opiskella ja oppia lisää.

Leijonan vahva ominaisuus on, että se tuo toimintaan aina mukaan sydämen kautta nähtyä ja toimittua ja se voi olla toisten ihmisten vaikeaa huomata ja tuntea. Siksi voit kutsua leijonaa paikalle, kun teet sydämen kautta päätöksiä.

Rita no 291