Kun Panda ilmestyy …

se tarkoittaa, että olet liikaa ajattelussa – musta -valkoinen – ja -oikea- väärä – joten koeta laajentaa näkökulmia asioista. Voit tehdä ihan mitä haluat kun asetat päämääräsi tehdä niin ja erityisesti silloin, kun halu ja toive tulee sydämestäsi.

Vie itsesi johonkin korkeaan paikkaa, josta voit nähdä maailman alapuolella ja mietiskellä tästä näkökulmasta, miltä sinusta tuntuu, kun teet niin. Mielummin, kuin että koittaisit hallita monia projekteja samanaikaisesti, ota yksi kerrallaan käsittelyyn ja saata se loppuun ennen kuin siirryt seuraavan kimppuun.

Yhdisty jumalatar Kwan Yin kanssa saadaksesi henkistä ohjausta ja neuvoja. Luota sisäiseen intuitiiviseen ääneesi, joka antaa ohjausta sen sijaan, että kuuntelet toisten ihmisten antamaa ohjausta.

Jokaisella on oma tiensä ja kuuntele siis omaa sisäistä ääntäsi ja ohjausta, joka on juuri sinulle tarkoitettua. Kuuntele oman sielusi ääntä, joka tukee ja on myötätuntoinen sinua ja matkaasi kohtaan.

Rita no 291