Kristallin kirkas näkökyky 1

Uuden energian hyökyaalto on jo täällä.

Ehkä saatat juuri nyt tuntea, miten olet siirtymässä eteenpäin tämän vuoden melko raskaan jakson jälkeen. Vielä on varmaankin paljon epävarmuutta ennen kuin vuosi 2020 loppuu…toisaalta on kuitenkin edelleen paljon turvallisuutta, varmuutta ja täyttymystä, jota voit luoda itsellesi.

Kristallinen vuosi 2021 alkaa päästämällä nyt irti siitä, mitä et enää halua kantaa mukana.

Olet luultavasti tuntenut tämän kiusallisen tunteen, että elämässäsi on jotain, mistä sinun päästettävä irti. Ja se voimistuu voimistumistaan.

Nyt on sen aika. Sitä ei voi enää kieltää. Maailmankaikkeus painostaa ja jos yrität vastustaa sitä edelleen, menetät suuren mahdollisuuden johonkin uuteen!

Jos todella haluat elää vapaudessa ja vauraudessa, on päästettävä irti. Tarkoittipa se luopumista suhteistasi, työstäsi tai kotisi tavaroista, irtipäästäminen tekee tilaa uusille, kirkkaille energioille elämässäsi.

Uutena vuotena on tiedossa hyvää, ja se alkaa kehittyä tässä ja nyt. Tarkkaile todisteita tästä elämässäsi, sillä maailmankaikkeus jättää sinulle viestejä kaikkialle.

Vaikka näyttäisi siltä, ettei tätä tilannetta tai henkilöä voida muuttaa, päästää irti tai ratkaista…ole tietoinen, että on jotain, mitä voit muuttaa ja hallita: omat ajatuksesi, toiveesi, uskomuksesi, värähtelysi, tapasi ja toimintasi. Voit luoda uskomattomia läpimurtoja elämässäsi, kun yksinkertaisesti tulet tietoiseksi toimintamalleista, joita kannat energioissasi joka päivä.

Rita no 291