Atlantiksen energioita

Voima alkaa siirtyä yhä enemmän valoon.

Olet henkisellä tasolla kristallisoitumassa ja muuttumassa valoksi pitkän karanteenin jälkeen. Todella monta miljoonaa sielua on kokenut herätyksen tänä vuonna, ja tämä tulee jatkumaan.

On tapahtunut paljon suurta heräämistä ja havahtumista. Seuraavien vuosien ajan tapahtuu tiettyjen haasteiden ja taistelujen selvittämistä, mutta pystyt nousemaan yhä korkeammalle jopa näiden haasteiden keskellä.

On aika olla antamatta periksi pelolle. Jopa silloinkin kun epäilet ja mietit sitä, voiko valo voittaa, on ratkaisevan tärkeää, että päätät manifestoida unelmiasi ja jakaa lahjojasi vielä enemmän kuin koskaan.

Voit valita tämän jokapäiväisessä elämässä olemalla sitä, joka haluat olla.

Jos olet hetkittäin taistellut manifestoimisen kanssa, niin se johtuu siitä, että Atlantiksen ajoista alkanut 12000-vuotinen kosminen karma on tulossa päätökseen. Asiat pyörähtävät ympäri sielun tasolla. Sinun ei enää tarvitse noudattaa vanhaa 3. ulottuvuuden koodia, vaan voit aktivoida jotain uutta.

1. joulukuuta 2020, tämän vuoden talvipäivänseisauksena asiat todella huipentuvat ja saavuttavat käännekohdan. Todella valtava muutos tapahtuu koko ihmiskunnassa.

Tiedostaminen tulee helpommaksi…mutta on tehtävä valintoja, saada tukea ja ehkä muiden samankaltaisten sielujen seurassa olo voi auttaa nousemaan pelon, rajoitusten, sydänsurujen, tuskan ja menneisyyden taistelun yläpuolelle. Koko maapallo on havahtunut valtavaan oivallukseen, joka on saanut ainakin 1 miljardia ihmistä tietoiseksi tänä vuonna ja nyt meitä pyydetään nousemaan tätä korkeammalle tasolle, jotta voi todella elää jumalallisessa ylellisyydessä, suunnattomassa nautinnossa, ilossa, täyttymyksessä ja tarkoituksessa.

Rita no 291