Atlantiksen energioita

Jos tunnet henkilökohtaisesti pelkoa tällä hetkellä, ole kiltti itsellesi ja muille. Siirtyminen rajoittuneesta ulottuvuudesta vapaammille tasoille, voi olla voimakasta. Älä reagoi ja tuomitse itseäsi tai muita arvioidessasi asioita väärin sen mukaan miltä ne näyttävät tietämättä miten ne todellisuudessa ovat näinä aikoina.

Mitä tahansa negatiivisia kokemuksia sinulla onkaan juuri nyt kuten vaikka pelkosi siitä, että sinulta viedään vapaus, sinun on valittava, miten reagoida siihen. Kukaan ei todellakaan voi viedä sielun vapauttasi tai saada pelkäämään. Me kaikki voimme saavuttaa koskemattoman vapauden, kun tuomme kristallisen värähtelyn jokaiseen olemuksemme soluun.

“Minä olen kristallivalo”

Sinä voit olla se, jotka ohjaa tätä muutosta. Omista vapaus! Oivalla, että ansaitset kaiken hyvän! Oivalla, että olet ehdottomasti jumalallista alkuperää!

Yksi tapa, jolla todella voit nostaa värähtelyäsi, on antaa unelmiesi kukoistaa. Jos rajoitat itseäsi unelmoimasta, silloin et elä taivas maan päällä -elämää. Unelmasi ovat keinosi löytää tie korkeampaan maailmaan.

Jos ajattelet: “Voi, ne ovat vain unelmia. En tiedä, toteutuvatko ne todella.”, silloin pidättelet itseäsi ja pysyt 3. ulottuvuudessa.

Tee kaikki tarvittava unelmiesi toteuttamiseksi! Lakkaa odottamasta! Ala uskoa niihin! Ole nuo unelmasi! Salli unelmasi! Se tulee muuttamaan tämän maailman ja auttamaan sinua elämään kristallista elämää ilman taistelua.

Rita no 291