Kristus tietoisuus

1. joulukuuta 2020, tämän vuoden talvipäivänseisauksena asiat todella huipentuvat ja saavuttavat käännekohdan. Valtavaa muutosta tapahtuu koko ihmiskunnassa.

Ennen Atlantiksen uppoamista elimme kulta-aikaa, tietoisuuden tasolla, jossa koimme taivas maan päällä -värähtely taajuutta. Olimme tietoisia tarkoituksesta, ilmaisimme itseämme luovuuden keinoin, jumalallinen feminiini ja maskuliini olivat täydellisessä harmoniassa. Tuon ajan energia oli puhtaasti kristallista.

Kun olemme tässä energiassa, vesi kehossamme (veden osuus on n. 70 % kehostamme, pienillä lapsilla se on 90%) voi pitää enemmän valoa tässä nestemäisessä kristallisessa tilassa. Tämä antaa meille mahdollisuuden olla Kristallin kirkkaan, selkeän Kristus tietoisuuden johtimena houkutellen jumalallisia asioita elämäämme.

Atlantiksella ihminen oli yhteisöön yhteydessä eikä oikein osannut edes olla yksin vaan aina oli ympärillä ihmisiä. Tuo aika oli ryhmä tietoisuuden oivaltamisen aikaa ja joku kaipaa tuota aikaa vieläkin. Emme kuitenkaan palaa Atlantiksen aikaan vaan olemme menossa paljon suurempaan aikaa, kuin mitä Atlantiksella oli – omaan suvereeniin vapauteemme.

Vapauden oivaltamisen aikaan. Elimme rajoittuneessa tietoisuudessa jo riittävän kauan aikaa ja nyt on aika kokea mitä vapaus on.

Paras tapa edistää tätä värähtelyä on ympäröidä itsesi myönteisillä asioilla ja ihmisillä, vältä itsesi ja muiden arvostelua ja tuomitsemista. Älä vähättele itseäsi, anna tunnustusta itsellesi: “Hyvin tehty”

Pidä huolta itsestäsi ja hemmottele itseäsi joskus, anna aikaa itsellesi. Tämä ei ole itsekkyyttä vaan terveellää tavalla itseensä suhtautumista.

Olemassa olosi maassa on jo niin suuri asia ja sillä on merkitystä, vaikka ehkä ajattelet olevasi kaikkea muuta kuin mahtava valo-olento, mutta siipesi ovat vain taitettuina tällä hetkellä.

Rita no 291