Maan äänet

Jotkut luomisen teoriat lähtevät siitä, että kaaos ja epäharmonia vallitsevat aina enne uudelleen järjestäytymistä ja -rakentamista. Osittain tämä pitää paikkansa. Jotkut näennäiset riitasoinnut auttavat hajottamaan vanhaksi käyneitä ajatusmalleja. Jotta uudet ajatusmallit voivat ilmetä vanhojen mallien on sorruttava. Tämä hajottaminen on luonnollinen osa luonnollista luomisen prosessia eikä siinä ole mitään pelättävää, koska kaikki kuuluu suureen kiertokulkuun.

Jotkut odottavat pelonsekaisin tuntei “maapallon muutoksia.” Tällaisia muutoksia on tapahtunut aikaisemminkin ja ne ovat aina yhteydessä tasapainoon palaamiseen. Kun osaat muuttaa omia värähtely taajuuksia, sinun on helpompi sopeutua myös muihin muutoksiin.

Kaikkia ääniä voidaan pitää harmonisia. Sinun on hyvä keskittyä luomaan vain sellaisia ääniä, jotka ovat hyväksi sinulle. Toivon, että kaikki käyttämäsi äänet ja taajuudet, joiden kanssa resonoit (ravitsemus, tunteet …) ovat tasapainossa elämän, rakkauden ja valon suhteen. Tästä sinulle on eniten hyötyä tällä hetkellä.

Rita no 291