Erottelukyky

Maapallolla meillä on tapana usein hyväksyä tai hylätä jonkun toisen tarjoama maailmakuva, hylkää se, koska se ei ole meille tuttua. On hyvä käyttää omaa erottelukykyään eikä uskoa toisen totuutta kyseenalaistamatta sitä. Vaikka jokin tuntuu sinusta oikealta, älä hyväksy sitä suoraan, vain koska toiselle asia tuntuu oikealta. Älä kuitenkaan hylkää toisen totuutta kokonaan, jos se ei tunnu sinusta oikealta.

Ole leikkimielinen – vakavamielisyys ja henkisyys, pyhyys eivät ole sama asia. Älä sekoita niitä toisiinsa. Ne eivät ole toistensa vastakohtia. Voit olla pyhä ja samalla leikkimielinen, iloinen. Ole rakkauden energiaan yhdistyneenä, sillä rakkaus on kuin liima, joka pitää maailmankaikkeutta koossa.

Ole siis rakkaudessa, Ole ilossa. Olet suurenmoinen olento ja et vielä ehkä oivalla omaa suuruuttasi. Suuruutesi ja vaikutuksesi tähän maailmaan ja koko maailmankaikkeuteen, on vasta avautumassa ehkä sinulle.

Nauti kaikesta mitä elämä sinulle tarjoaa.

Rita no 291