Iltojen hämärtyessä

Illat voivat olla ihanaa aikaa viettää yhdessä läheistensä kanssa ja jakaa kiitollisuutta elämästään.

Aikojen alusta on rikas monivärähteinen vilahdus hämärästä iltataivaalla, varjojen piteneminen ja ensimmäisen iltatähden ilmaantuminen taivaalle kertonut, että on levon aika, aika rentoutua ja valmistautua lepoon.

Ilta voi kuitenkin olla vähemmän rentouttavaa aikaa nykyisin, koska ihminen on kiireinen eikä osaa rentoutua, salli itsensä rentoutua. Kuitenki ilta on loistavaa aikaa miettiä päivän toimia ilman häiriötekijöitä, oleskella yksinäisyydessä ja seurustella itsensä kanssa.

Voit hoivata itseäsi ja sieluasi menemällä kävelylle hämärän ja pimeän tuloa ennen Seuraa miten kaksi erilaista maailmaa tervehtii toisiaan. Illala tuntuu kuin ihmisten aikaan saamat äänet hiljenevät ja voit paremmin kuulla yöllä liikkuvien eläinten ja luonnon olentojen äänet selkeämmin.

Kun ilta hitaasti painuu mailleen, tuoksut muuttuvat, maaperän tuoksu ja vihreys muuttuvat valtavasti. Taivaan katselu voi olla meditatiivinmen kokemus. Ajankulua voit seurata iltakuun eri vaiheista ja kuun loisteessa, voit nähdä hymyn, jossa koko maailma kylpee – se on vain sinusta kiinni, kuinka näet kaiken mitä ympärilläsi on.

Yön linnut ja sirket laulavat, iltarituaalist voivat saada aikaan täydellisen kokemuksen, auttaa sinua kokoamaan päivän asiat ja saamaan levollisen tilan rauhallista yöunta varten.

Kuiskaa hyvää yötä päivälle ja toivota tervetulleksi yö ja uusi päivä. Kun aurinko laskee, seuraa varjojen leikkiä ikkunasi takan ja kuinka päivän valo katoaa. Valon ja varjon tanssia on ihanaa katsella. Jokaisen illan kauneuden katseleminen rauhoittaa sieluasi ja mieltäsi ja rentoudut rauhaan ja hiljaisuuteen, jonka löydät päivän päättyessä.

Rita no 291