Numeroiden merkitys

Numeroiden merkitys

Miten itse kiinnostuin numeroista ja sitä kautta numerologiasta? Näin toistuvasti unta numeroista ja ryhdyin etsimään, mitä ne koettivat kertoa minulle. Löysin numerologian ja sitä kautta oivalsin paljon omasta itsestäni ja henkinen puoleni avautui hyvin selkeästi ja sillä tiellä olen laajentaen tietoisuuttani uudella tavalla.

Numerologia eli sielutiede tutkii nomeroiden ja kirjainten avulla sanojen sielullisia ja henkisiä yhteyksiä – mitä oma syntymäaika ja nimi kertoo numeroiden avaulla.

580 -500 eKr Pythagoras löysi omissa tutkimuksissaan, että nimellä ja syntymäajalla on vaikutusta ihmisen elämässä. Mistä numeroilla tulkitsemisen alkuperä on, sitä ei ole pystytty täydellisesti kertomaan, mutta on arvailtu sen alkuperän juontavan muinaisesta Egyptistä ja salaisista mysteerikouluista. Muinaisilla viisailla oli syvällinen ymmärrys numeoroista.

Numero- sana on saanut alkunsa latinan sanasta Numen, joka tarkoittaa jumalallisen tahdon ilmaisua, jumaluutta. Jokaisella numerolla on sielu ja kaikki mitä maailmassa on, on jumalaista ilmaisua, jumaluutta. Numeroiden merkitys oli vain tiettyjen ihmisten hallussa ja tämä pätee paljolti myös nykypäivänä.

Numeroiden Taikaa.

Numeroihin aina liittyyn järjestyksen ja paljouden lisäksi symbolisia merkityksiä. Mielikuvitus lähtee liikkeelle ja muistamme eri asioita: numero 13 monelle kertoo,että jotain pahaa tapahtuu, sitä pidetään epäonnen lukuna – minulle 13 on aina ollut onnen numero.
Jokaiselle numerolle on annettu merkitys ja yksinkertaisin tapa on käsitellä lukuja 1-9 ja lisäksi numero yhdistelmiä 11, 22, 33, 44, ja niin edelleen. Nämä numero yhdistelmät ovat niin sanottuja mestarilukuja.

YKSI on alku. piste maailmankaikkeudessa ja yhdeksän on loppuun saattamisen, epäitsekkyyden luku.

Alitajunta on hauska juttu sinänsä ja se koettaa löytää ympäriltä symboleja, joiden tarkoitus on, että ihminen oivaltaisi viestin merkityksen. Tästä kertovat toistuvat numerot.

Rita no 291