Tarot tulkinta

Tarot tulkinta.

Tarot kortit ovat monelle ehkä jollain tavalla pelottavia, mutta ne ovat tarjonneet monille rauhaa, lohdutusta, selkeyttä ja antaneet uusia näkemyksiä haasteita kohdattaessa ja antaneet myös ilon aiheiden merkityksestä laajempaa näkemystä. Tarot tulkinta voi olla tärkeä väline saada kysymyksiin vastauksia ja kurkistaa tulevaan turvallisella tavalla vailla pelkoa. Tarot tulkinnassa voi paljastaa omia elämän varjo ja ilon aiheita.

Koska Tarot korteilla on monelle myös jollain tavalla pelättävä maine, on hyvä tiedostaa, että alkujaan oli kyseessä salonki peli vähän samanlainen, kuin bidge peli on tälläkin hetkellä. Intuitiiviset ihmiset huomasivat ajan myötä, että tarot kortit sisältävät paljon viisautta. Ihmiskunnan historia osittaa, että oli aikoja jolloin ei ollut turvallista olla intuitiivinen ja tämä sai aikaan sen, että tarot tulkintoja tehtiin salassa – onneksi maailma on muutunut vapaammaksi.

Käytän Tarot tulkinnoissani Enkeli Tarot kortteja, joissa on muinainen ennustusmenetelmä säilytettynä, mutta korteissa käytetään vain myönteisiä, lempeitä ja elämää kauniilla tavalla vahvistavia kuvia ja sanoja. Tulkinnassa tulee esille koko ihmis-emootioiden ja kokemusten laajuus, mutta vailla pelkoon pohjautuvia mielikuvia ja sanoja – sanat paremminkin kannustavat ja valaisevat sinua, kuin pelottelisivat sinua energioillaan.

Tarot tulkinnan viestit, joita välitän, ovat aina kannustavia, kohottavia, virkistäviä ja myös tarkkoja. On siis turvallista sallia itselleen Enkeleiden energialla ladattu Tarot tulkinta. Voi siis sanoa, että tulkinta on uudelleen ladattu tulkinta täynnä elämän symboliikkaa – uutta ja virkistävällä tavalla sykkivää energiaa, koska maailma on muuttunut paljon ja on aika sallia itselleen uutta.

RITA no 291