Onko olemassa kummituksia?

Ihminen yleensä hyväksyy tutkijoiden tulokset liittyen materiaan, aineeseen, eikä kyseenalaista niitä. Kun joku asiantuntija lausuu jotakin, sen on oltava ainoa totuus. Onko kukaan nähnyt elektronia, vaikka sen on todistettu olevan olemassa?

Myös samalla tavalla on olemassa henkimaailma, mutta sen olennot eivät vainoa millään tavalla fyysisen maailman olentoja. Henkimaailma oikeastaan välittää meille elämänvoimaa.

Onko siis olemassa kummituksia? Tämän kirjoituksen ei ole missään nimessä tarkoitus pelotella vaan antaa selkeyttä selittämättömiin asioihin. Taloista saattaa löytyä askelten jälkiä, ovet avautuvat ja sulkeutuvat itsekseen, huonekalujen paikka saattaa siirtyä.

Kummitus voi näyttäytyä aaveena tai pelkkänä tummana hahmona. Voit kuulua selittämättömiä ääniä. Ilmassa voi leijua tuoksuja. Kummituksen voi havaita yksittäinen ihminen tai vaikka suuri joukko kokee sen läsnäolon.

Palataanpa tuohon tieteelliseen todistamiseen ja jos totta puhutaan kukaan ei ole koskaan onnistunut todistamaan, ettei kummituksia olisi olemassa. Ehkäpä on kaikista yksinkertaisinta uskoa näihin siksi, että ne ovat olemassa ja todellinen luontomme ja olemuksemme näyttäytyy meille uudella tavalla.

Minulle nauretaan ja minua pidetään “hörhönä” kun juttelen keijujen ja luonnonhenkien kanssa, mutta olen vain avautunut havainnoimaan toisia todellisuuksia jo lapsesta saakka. Siksi kummituksia ei tarvitse pelätä.

Rita no 291.