Takaisin luonnolliseen olotilaan


Ihmiskokemus kehossa on saanut meidät unohtamaan olevamme osa luotoa, olemme luonnon tuote.

Kun synnyit, olit luonnollisella tavalla yhteydessä ympärillä olevaan luontoon. Kaikki kokemuksesi olivat aluksi eloonjäämiseen liittyviä. Jos olit onnekas, sait puhtaasta äidin maidosta ravintoa.

Myöhemmässä vaiheessa löysit ympäröivän maailman äänet, näyt ja tuoksut ja ne hämmensivät ja häivyttivät luonnolliset alkuperäiset muistosi. Oivalsit, ettei ole hyvä altistaa itseään keinotekoisille kemikaaleille ja tämä tieto auttaa sinua käyttämään Luonto Äidin tarjoamaa kauneutta.

Kun yhdistyt jälleen luontoon ja luonnolliseen elämäntapaan nauttien tuoreesta ruoasta, jättäen pois keinotekoiset tuotteet, voit paljon paremmin.

Kun löysit uudelleen oman luontaisen olotilasi ja oman paikkasi maailmassa tunsit olonsa inspiroituneeksi ja innostuneeksi ja riitti kuin ihailit luonnon kauneutta ja noudatit sen viisautta ja oivalsit tuon viisauden olevan myös sinussa.

Kun löydät itsestäsi oman luonnollisuutesi, yhteytesi luontoon, näet kehon ja mielen vieläkin muistavan tuon alkuperäisen tunteen yhteydestäsi luonnon ja siinä olevien olentojen kanssa.

Rita no 291