Matka kumppanin löytämiseksi

Ennen kuin matka kumppanin löytämiseksi saa onnellisen päätöksen, sinun on tärkeää löytää se, kuka sinä oikein olet. Minkälainen olet ja mitä oikeastaan haluat elämässäsi.  Kun olet selkeä siinä, kuka olet ja mitä haluat, olet selkeämpi myös siinä, millaisen ihmisen haluat elämääsi.

Löytääksesi sinulle sopivan kumppanin kuljet oikeastaan matkan, jossa löydät sen, kuinka olla kumppani itsellesi. Löydät ja tiedostat omat tarpeesi, silloin et tarvitse toista täydentämään itseäsi, täyttämään tyhjyyttä tai luomaan noita tarpeita. Huomaat oman arvosi ja osaat erottautua niistä mielipiteistä, joita toiset heijastavat sinuun. Kun opit tuntemaan itsesi, hyväksymään itsesi juuri sellaisena kuin olet, rakastat itseäsi ilman ehtoja, luot vahvan perustan mille tahansa kumppanuudelle.


Olet vapaa valitsemaan ihan millaisen ihmissuhteen tahansa; ystävyyden, avoimen suhteen, seurustelu suhteen, pitkä kestoisen suhteen, kaukosuhteen. Sinä voit valita. Kaikki avautuu aikanaan ja ehkä aika, jolloin olet kaivannut kumppanuutta, onkin ollut aikaa, jolloin valmistaudut kohtaamaan juuri sinulle sopivan kumppanin, kun on sen aika.

Seuraa sydäntäsi, kuuntele sisäistä ohjausta, ole oman itsesi sielun kumppani ja ole avoin ottamaan vastaan rakkautta sinua itseäsi kohtaan. Sinulle parhaiten sopivan kumppanin löytöretki alkaa aina suhteesta sinun itseesi.

Olisitko osannut arvata?

  Rita no 291