Kuuntele kuiskausta

Kuuntele kuiskausta, sillä siinä on kauneutta ja vahvuutta.


Kun olet meluisassa, paljon ihmisiä olevassa huoneessa ja haluat sanoa toiselle jotain, paras tapa on nojautua lähemmäksi häntä ja kuiskata. Jos koetat huutaa kovemmin kuin huoneen melu, se pelkästään vahingoittaa omia korviasi ja lisää vain kaoottista energiaa huoneessa. Sisälläsi oleva lempeä, hiljainen ääni ei halua kilpailla mentaalisen pölinän kanssa eikä halua tuoda maailmaan lisää melua. Mitä tahansa ympärilläsi tapahtuukaan, kaikki on mahdollista soinnuttaa oman sisäisen äänesi kanssa.


Nuo itsepintaiset päässäsi kuuluvat äänet saavat sinussa ehkä aikaan paniikkia tai rupeat kyseenalaistamaan auktoriteetteja. Äänet ovat usein lapsuudesta tai kulttuurista johtuvia, ja ne eivät ole puoliksikaan totuutta. Ne erottavat sinut omasta itsestäsi, koska ne saavat huomiosi voimakkuudellaan. Nuo toiset äänet, joita kuiskaus tuo tullessaan, ovat täynnä hiljaista tietämistäsi. Kuuntele sitä ja tiedät sen puhuvan totuuttasi. Sen kuuntelu saa sinussa aikaan tyyneyttä ja muut meluisat äänet haihtuvat taka-alalle ja tuntuvatkin nyt pieniltä ja kaukaisilta.


Kommunikointisi itsesi ja maailman kanssa alkaa tuon äänen hiljaisella varmuudella. Et halua enää osallistua meluisiin tapahtumiin, koska haluat kuulla tuota kuiskausta enemmän ja enemmän “kuultavaksi”.

Tuo ääni voi kuulostaa samalta kuin tuuli ravistelisi puun lehtiä. Kun kuulet kuiskausta, olet yhteydessä omaan itseesi ja luot meluiseen maailmaan enemmän rauhaa, tyyneyttä ja luottamusta.

Rita no 291