Painovoima

Painovoima

Lentäminen on kautta aikojen kiinnostanut ja kiehtonut meitä maahan sidottuja olentoja ja siksi olemme kehittäneet lentokoneita, helikoptereita ja erilasia laitteita, joilla nousta ylös ja katsella maakotiamme korkealta, kokea vapauden tunnetta, jota linnut meille viestivät, muistamaan omat siipemme ja liitämään korkeuksissa, näkemään asioita toisesta näkökulmasta katsottuna. Voi saada paljon laajemman kuvan siitä, missä elää, kun katselee kaikkea ylhäältä.

Vertauskuvallisesti lennät joka kerta, kun murrat samoja totuttuja tapojasi ja kokeilet jotain uutta, vapautat itseäsi painovoiman rajoituksista, kun päästät irti rajoittavista ajatuksista, tunteista tavoista. Avaat mielesi uudelle.

Tunnetasolla padot murtuvat ja koet olevasi vapaa tuntemaan täysin kaiken. Henkisellä tasolla lennät, kun oivallat, että osa sinusta on täällä lineaarisella tasolla kehollisena ja osa sinua on lineaarisen tason tuolla puolella ja vapaa muodon (kehon) rajoituksista. Tuolla tasolla koet rajattomuuden tunteen.

Lentäminen vapauttaa aina väliaikaisesti muodon maailmasta. Lentokoneella lentäessä vapautat itsesi painovoiman vedosta. Kun avaat mielesi ja sydämesi, vapaudut totutuista tavoista ajatella ja paljosta emotionaalisesta painolastista.

Kun muistat todellisen olemuksesi, vapaudut kehosi rajoituksista hetkellisesti. Mitä enemmän luotat ja levität rohkeasti omat siipesi, lennät armon tilassa, sitä kirkkaammaksi tulee tietoisuutesi siitä, kuka sinä todella olet.

Ritan o 291