Miksi ei pidä joistakin ihmisistä?

Miksi ei pidä joistakin ihmisistä?

Siinäpä kysymys, jota kannattaa tutkia lähemmin. 

Suurin osa varmaan haluaa olla harmoniassa ympärillään olevien ihmisten kanssa, mutta aina ilmaantuu ihmisiä, joista ei kerta kaikkiaan pidä. Saatat tuomita heidät ilkeiksi, heidän tapansa, mielipiteensä, uskomuksensa häiritsevät sinua.

Joskus on hyvä luoda etäisyyttä sellaisiin ihmisiin, joista et pidä, mutta ehkä kannattaa syvemmin tutkia, mitä on asian takana. Syy siihen on usein mutkikas. Aluksi usein tapahtuu automaattista vastustusta ihmisiä kohtaan, jotka ovat erilaisia, koska he saattavat kyseenalaistaa omia arvojasi, henkisyyttäsi, kulttuuriasi ja uhata omaa itsevarmuuttasi. Rehellisesti sanottuna, heillä ei ole valtaa heikentää sinun elämäsi perustaa, jos et sitä salli.

Ehkäpä vastenmielisyytesi joitakin ihmisiä kohtaan on oma reaktiosi pelkoon, että kaikki mitä näet toisessa ihmisessä, on myös sinussa – ja näin oikeasti on. En millään tavalla halua syyllistää sinua, joten älä ota tätä niin, vaan oivalla, että tuo ihminen peilaa vain sinussa piilossa olevia ominaisuuksia, joita et vielä ole oivaltanut.

Kun tapaat ihmisen, joka koet vastenmieliseksi, kysy itseltäsi, mistä tämä reaktiosi johtuu? Muista, että sinulla on valta hallita omia tunteitasi ja emootioitasi ja voit valita, kuinka reagoit niihin.

Ihmiset tekevät sinulle palveluksia koko ajan. Ole siis tarkkana ja valitse miten koet nuo palvelut.

Rita No 291