Elämän paketti

Näyttääkö toisten elämä sinusta täysin erilaiselta monilla eri tavoilla? 

Asia voi näyttää siltä, mutta syvempi tarkkailu osoittaa, että koemme vain eri asioita tässä elämässämme. Meillä kaikilla on samat mahdollisuudet käärittyinä vain erin näköisiin lahja kääreisiin ja sanon aina, ettei maassa mikään asia ole sitä miltä se näyttää.

Joku on valinnut kokevansa rahan arvon omistamatta sitä kovinkaan paljon ja toisella taas tärkeää on kokea, kuinka saada rahaa ja runsautta ei vain juuri ja juuri riittävästi vaan yltäkylläisesti.

Jollekin kokemukset ovat helppoja ja toiselle ne tulevat aina kantapään kautta vaikeimmalla tavalla. Jokainen valitsee kokemuksensa itse. Oma elämäsi näyttää toiselle erilaiselta, koska meillä on erilaiset valinnat, miten haluamme kokea haasteet, mutta emme itse muista tehneemme nuo valinnat.

Olisiko aika ruveta näkemään elämän paketin ylitse välittämättä ihon väristä, vaatetuksesta, hius tyylistä, sosiaalisesta asemasta, autosta ja katsoa sydämen kautta kokemuksia, joita itse ja toiset ovat valinneet.

Arvosta ja kunnioita sitä ihmispakettia, jonka näet. Vaikka paketti näyttää erilaiselta, sen sisus on jokaisella sama. Jokainen on arvokas ja suurenmoinen olento, joka käy läpi omia valitsemiaan kokemuksiaan.

Rita no 291