Korteista ennustaminen

Korteista ennustaminen

On hauskaa ajanvietettä ennustaa käyttäen kortteja keskittymisen apukeinona ja siihen ei kannata suhtautua liian vakavasti. On monia tapoja ennustaa korteista, koska ei ole olemassa oikeastaan sääntöjä, joita olisi noudatettava vaan voi käyttää omaa intuitiivista tulkinta tapaansa. 

Toteutuvatko ennustukset? Koska on olemassa lukematon määrä mahdollisuuksia voi sano, että joltain osin ennusteet pitävät paikkansa. Asiat muuttuvat kuitenkin nopeassa tahdissa nykyisin ja ennusteetkin kaipaavat päivittämistä. Tarkoitus ei myöskään ole ohjelmoida kuulijaa vain yhteen mahdolliseen tulevaan vaan paremminkin selkeyttää nykyistä tilannetta ja antaa kuulijan itse valita miten ottaa tulkinnan vastaan, koska kuulija itse päättää miten eteenpäin. 

Suuren surun hetkellä voi auttaa surijaa välittämällä viestejä poismenneiltä rakkailtaan. Voin kommunikoida verhon takana, näkymättömässä maailmassa olevien kanssa ja samaan pystyt sinäkin. Jokaisella on lahja ja kyky kuulla taivaallisia ääniä, mutta juuri suuren surun hetkellä, kun sydämesi on surun murtama, tunteesi ja intuitiosi ovat tunnottomia ja turtuneita, kuuleminen voi olla vaikeaa. 

Kuitenkin tämä tunnottomuuden ja turtuneisuuden tunne auttaa sinua suuren surun hetkellä ja sinun on vaikea luottaa tunteisiisi ja ajatuksiisi, joita henkimaailmasta sinulle välitetään. Tarkoitukseni ei ole vakuuttaa ketään uskomaan kuoleman jälkeiseen elämään, mutta voin tuoda selkeyttä ja lohdutusta ja auttaa luomaan yhteyden omaan jumalallisuuteesi jälleen. Rakkaasi vierailevat unissasi lohduttaen sinua suuressa kaipauksessasi.

Korteista ennustaminen voi siis olla hyvin laaja käsite ja se, miten niitä käytetään antaa sinulle mahdollisuuden aloittaa keskustelu ja päästämään irti surusta, kun olet siihen valmis. Kuitenkaan koko elämänkaarta ei pysty näkemään meillä olevan vapaan tahdon ja valinnan vuoksi. Ennustamiselle parempi sana olisi ennakoida.

Rita no 291