Tietoinen kävely

Tietoinen kävely

Pidätkö kävelyn tuomia hyötyjä itsestään selvyytenä?

Rajoitatko joka päivä askeliesi määrää ajamalla autolla tai istumalla pitkiä aikoja paikoillasi?

Vaikka kävelisit vain muutaman korttelin matkan, sillä on terveydelle suuri hyöty. Mutta ei vain terveydellesi, koska joka kerta kun kävelet, yhdistä itsesi maahan. Vaikka kävelisit asfaltilla, maa on kuitenkin jalkojesi alla tukien sinua. Ehkä mieleesi nousee muistoja ajasta, jolloin elämä ei ollut niin monimutkaista.

Tämä auttaa sinua hidastamaan vauhtia ja yhdistymään elämän virtauksen jokaiseen soluusi. Sen sijaan, että juoksisit kuin päätön kana asiasta toiseen ja miettisit, mitä kaikkea on tänään tehtävä, kerta kaikkiaan vain rauhoitut ja hidastat vauhtia ja sallit itsesi olla tässä hetkessä.

Jokainen askeleesi saa sinut olemaan tietoinen itsestäsi ja omista tunteistasi. Kävely saa sinut olemaan tietoinen omasta kehostasi ja hengittämään paremmin. Yksinkertaisesti kiinnitä huomiosi hengitykseesi, uloshengityksesi ja sisäänhengityksesi pituuteen, ole tietoinen omasta hengityksestäsi.

Kun kävelet tulet myös enemmän tietoiseksi ympäristöstäsi ja huomioit ajatustesi luonnollisen virtauksen, olet tässä hetkessä ja yhdistyt itseesi ja kaikkeen mitä on. Kävelemällä tietoisesti tulet enemmän tietoiseksi omasta hengityksestäsi, joka avaa oven ympärilläsi olevan maailman kauneuteen.

Voit soittaa minulle kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä.

Odotan soittoasi ja kuljen matkaa kanssasi, jos niin valitset.

Rita no 291