Rita

Olen ollut itseni työllistäjä koko elämäni ja “kulkenut” näkijänä pitkän matkan. Minulla on laaja kokemus eri hoitomuodosta, joita hyödynnän työssäni tulkitessani energioitasi.

Olen pohtija luonteeltani ja katselen maailmaa sielun silmin, hengen näkökulmasta. Sielu ei koskaan arvostele tai tuomitse vaan salli jokaisen olla juuri sellainen kuin on. Minulle elämässä on kyse kristallin kirkkaasta, selkeästä tietoisuudesta ja todellisesta myötätunnosta.

Aikomukseni on valmistaa tietä monille – ei jonkun määrätyn kaavan mukaan, vaan jokainen etenee omalla henkilökohtaisella tavallaan – kaikki ovat yksilöitä.

Kuitenkin on olemassa energioita, joiden kanssa oleminen voi helpottua, kun on tietoinen niistä. Näiden energioiden tunnistamisessa voin olla apunasi.

Toiveeni on, että muistat todellisen Rakkauden, jota etsit toisesta ihmisestä, sitä puuttuvaa palasta. Yritän saada sinut näkemään ilman syyllistämistä, miksi loit epämukavia olosuhteita, josta syytät toisia – sinä unohdit niin paljon. Miksi koet arvottomuuden tunnetta?

Ehkäpä saan sinut muuttamaan omaa asennettasi ja tapaasi suhtautua kaikkeen elämässä ja näkemään uudenlaisen todellisuuden elämästä ja myös sinusta itsestäsi.

Kaikki elämän kokemukset sisältävät iloa ytimessään. Se on vain oivallettava – suru, masennus, viha – kaikessa on myös iloa. Voit tuntea iloa, olitpa minkälaisessa mielentilassa tahansa. Ilo on tapa havainnoida todellisuutta.

Entäpä tulevaisuus? Tulevaisuus ei ole huomenna, ensiviikolla, ensi vuonna vaan kaikki on jo täällä. Tulevaisuus on vain sitä, mitä ei vielä ole oivallettu.

Jokainen päivä on uusi mahdollisuus nähdä laajempi näkökulma todellisuudesta, jossa elää ja yhdistyä omaan itseensä.

Moni epäilee, menettää toivon, intohimon … salli minun auttaa sinua astumaan itsesi tieltä ja oivaltamaan: “Eihän se ollutkaan niin paha juttu.”

Apunani käytän Tarot – kortteja ja enkeliviestikortteja ja intuitiotani ja myös sinun omaa intuitiotasi. Teemme sen yhdessä – sinä ja minä.

Joko aloitetaan?

Voit soittaa minulle